Utan din luft i mina lungor

Jag skulle ge dej allting du pekar på
Men bara när du inte hör vågar jag säga så

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag

Min klocka har stannat
Under dina ögonlock fladdrar drömmarna förbi
Inuti är du fjäderlätt och vit

Och utan ett ljud, mitt hjärta i din hand
Har jag tappat bort mitt språk eller fastnat i ett hål?

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och färglös som en tår blir jag utan dina andetag

Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor
Jag kan inte ens stå när du inte ser på
Och genomskinligt grå, men vad vore jag utan dina andetag?
Ja, vad vore jag utan dina andetag?





Dagens fakta

Fick reda på att Carolina Gynning e med i Sweden Models Malmö..Visste att hon e modell men inte där inte! Coolt! Man lär sig något nytt varje dag. Lyckans ost att få vara med där. Då är man verkligen modell! Allmänbildning på högsta nivå ;)!




You go girl!



Sunny

- Sitter o pluggar beteendegenetik i väntan på att sticka till jobbet
- Min hals e krass som vanligt
= minus minus blir pluss, alltså det är sol ute :D




Månsystrar

Kan inte släppa min kusin med tankarna. Önskar att jag kunde finnas där för henne. Det känns som att vi har ett speciellt band mellan oss. Vi har verkligen inte träffats mycket de senaste åren, sorgligt nog pga av ännu mer lika sorgliga omständigheter. Men båda två har blivit kritiserade på sitt håll. Men på vars sitt håll har vi också försvarat varandra. Det känns som att vi vet hur den andra känner som "månsystrar". Det e som en våg av aggression startar inom mig när någon kritiserar henne och jag vet att hon försvarat mig när jag behövde det.


Cruel

Hur kan världen bara vara så grym!? Varför ska en enda oskyldig människa få genomlida så mycket? Mina tankar är hos dig kusin och jag ska be för dig och lillen. Det är inte meningen att det här ska ske. Det är så ofattbart! All kärlek till dig <3


Älskade skatt



Älskar dig mest av allt
Du är min prins och min bästa vän
Vet inte vad jag skulle göra utan dig <3

Create

Vill skapa!


Oboy

Det kändes så fel
Det kändes inte rätt
Kan inte släppa det gamla
Kan inte
Kan inte slappna av
Min kropp demonstrerar
Känner ångesten banka på inifrån min kropp nu
Din osäkerhet gör mig räddare, räddare att det aldrig kommer att funka
Kan inte sluta känna händer ta på min kropp



Colors



Want some inspiration! Festival ikväll ju!

Festival

Ikväll blir det festival med Elin, japp japp. Festligt! Precis slutat jobbet och är helt sjukt trött. Kan helt klart gå och lägga mig i två timmar nu! Tänker på allt som måste göras..skulle kunna göra en hel lista..får bli så. Vet dock inte var jag ska börja. Hade varit bra om jag vetat vilka tider jag skulle jobba nästa vecka :/. en sak som jag vill ha gjort som eg kanske inte är så bråttom är att ta om piercingen i mitt öra.Däruppe i brosket...Försöka en gång till!!! Trivdes så bra med det! Förra gången blev det infektion :O o nu har det växt igen för ett bra tag sedan, så örat har fått sin vila. Undrar om jag ska ta om det tredje hålet i ena örsnibben  också om det läkt tillräckligt...Inget bra läkkött i öronen, haha ush vad det lät. Dock rädd att det blir inflamerat igen...vill inte få blomkålsöra!!! Ska försöka få nästa vecka till att bli en att-göra-vecka. Lista ska skapas!




                          You like it?


WAKA WAKA

ÄLSKAR LÅTEN!!!!! HUMÖRHÖJARE!!!!!

Waka waka eh eh....

Natti!!!!! måste göra mig i ordning för bingen...

Boy

Boy, jag har problem, problem att förstå huruvida du är rätt kille för mig. Och hur ska vi kunna gå vidare M? Jag är rädd. Rädd för din närhet..Det är inte ditt fel. Det är mitt! Men det blir ännu värre när du är så blyg och avvaktande och inte släpper in mig i din värld för då får jag tid över till min rädsla....Önskar att jag inte hade den här hatinställningen till min kropp..


Fight


Cause we're running out of time and I'm losing my mind
They said I would be fine but I'm never fine
We're running out of time 'cause I'm losing my mind
And where are you?


Måste försöka fighta mig tillbaka till nuet och till den jag egentligen är. Och jag måste kämpa för dem jag älskar och inte släppa taget om dem och i en del fall försöka få er tillbaka. Men jag har verkligen inte all tid i världen.

Min ängel - Du har sett mig resa mig från det värsta men jag hade aldrig kunnat resa mig om du inte fanns. Älskar dig så mycket så att det inte finns ord. Säg aldrig igen att du inte kan finnas där. Jag väntar på dig även om du aldrig tänkt komma tillbaka. Men jag vet att vi aldrig kommer skiljas åt helt för mitt hjärta tillhör dig.

C-Folk ställer aldrig upp för mig som du gjort. Du är finare än finast. Du har bara sett mig från min bottensida. Önskar du kunde få se andra sidor med. Det som hänt vände upp o ner på mig igen,,,ska försöka vända mig rätt. Underbara vän! <33
Om du bara förstod hur mycket du betyder för mig.

A- My god,,,,du fick ta mina tårar när jag blev sjuk och ja  gud vad du fick höra,,,,jag var inte mig själv. Men tack! Rädd att jag skrämmt bort dig! Var inte meningen att skrämma dig så den dagen heller..Önskar att det var så att jag inte mena vad jag skrev..jag menar det iaf inte nu längre. Förlåt för allt!!!!! Underbaring!

Zak..Förlorade dig..Förlåt men jag klarade inte ens att hantera mig själv då, så hur skulle jag då kunna ta vara på dig min fina vän! Önskar att vi kunde ta igen allt!






Avslutat kapitel

Kom precis hem från körskolan. Pluggat teori, kors i  taket! Sa hej till min körlärare på hemvägen. Han bara var ska du? jag bara..hem. Varför det sa han vi har öppet till sex! Haha no way! Sen sa han ja vi ses imorgon! Gör vi sa jag, det visste jag inte. Han - Ja, du ska ju plugga...eh jaha,,,nä skulle faktiskt inte tro det,,,haha högst tveksamt iaf!

Tror jag rent konkret satt slut för ett kapitel i mitt liv. Vet faktiskt inte hur det känns, men jag vet att jag var tvungen. Det jag egentligen är mest rädd för att jag förlorat någon på vägen. Någon som jag skulle kunna göra allt för att få behålla. Vill ha dig kvar vännen <3.


 Walking
 with a friend
 in the dark
 is better than
 walking
 alone
 in the light




?




Can I?

Sing me to sleep

Känner för att snart krypa ihop i min tillfälliga säng. Kan inte sova i mitt rum för där stinker målarfärg från min nya byrå,fresh X-/! Känner att den här dagen inte har mer att erbjuda..Seg dag kan jag bara sammanfatta den med. Men tror inte jag somnar direkt. Har ingen ro i kroppen..Har jag inte haft på länge :/...



Dangerous

Can´t you see
I´m calling
A guy like you should wear a warning
I´ts dangerous
I´m falling

There´s no escape
I can´t wait
I need a hit
Give me it
You´re dangerous
I´m lovin it


Mys med lillskrutt

Myser med herr kanin men han vill inte riktigt sitta still. Funderar på vad jag ska göra för att få mig att ta tag i mitt liv. Mamma mår dåligt, men vet inte vad jag ska göra för att få henne att må bättre. Känner mig så avtrubbad så att jag inte vet någonting. Känner mig hemsk...Jag orkar inte med det här något mer..Funderar på att ta en timmes promenad med hög musik i öronen..Det blir nog så...Måsta ha luft.


Vem?

Vet inget längre. Vem litar jag på? Litar jag på någon överhuvudtaget längre? Behöver prata med C..Vill bara veta hur allt är med henne.Men gillar hon mig? Jag har bara varit jobbig, men jag har varit så fruktansvärt ledsen och är fortfarande. Behöver svar och jag saknar henne. Vill ha en kram, veta att hon finns kvar. Att jag inte är lämnad så fruktansvärt ensam än en gång. Jag behöver dig vännen <3


Efter Bröloppet

Den filmen är så fin och så otroligt sorglig. Jag har aldrig gråtit så mycket över en film. Satt själv så tårarna bara kom. Två otroliga skådespelare: Rolf Lassgård och Mads Mikkelsen(:D) gjorde filmen helt otrolig!!!




Kändes som en iskniv i magen när jag såg den här tidningsrubriken igår. Sick, sick sick!


: 17-åring mördad av falsk fotograf



http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7651406.ab



                                               
VARFÖR  ÄR VÄRLDEN SÅ SJUK ?

Lillkillen

Har varit gäster här hemma. Fullt hus! En ett o ett halvt åring som underhöll alla. Helt plötsligtkom han fram till mig och la huvudet i mitt knä o jag klappade honom på huvudet. Sen kom han flera gånger så under eftermiddagen. Gissa om jag smälte!? De sa att han blivit helt fäst vid mig och att han hade ögonen på mig hela tiden. Blev glad inifrån, härlig känsla. Är inte den man brukar fästa sig vid så. Kände mig lite betydelsefull för en gångs skull. Kommer sakna lillkillen. Gillar hans mamma väldigt mycket och var extremt fäst vid henne när jag var liten. Önskar att vi hade bättre kontakt...




Vakna!

Eufemia, vad har du gjort med dig själv? Helgen måste ta slut!


Cosmo

Var ute igår med tjejerna. Trevligt! L sa att hon aldrig sett mig så fin, <3 L.hade verkligen ansträngt mig med sminkningen och försökt göra mig fin från topp till tå. Höga klackar, yes yes. Vi hängde på det italienska stället. Blev en drink för mig, minst två för de andra.Trots det är jag övertung i huvudet idag. Men ingen berusning, poäng till mig. Höll alltså det jag lovade mig själv. Men jag känner mig inte direkt hårdhudad efter att må så här efter en liten Cosmopolitan. First time Cosmo! Ok i början, mig älskar tranbär! Frisk smak. Fast kan ju säga att de goda bären dödades en aning av spriten..Efter ett tag smakade dock cosmon hostmedicin...Smakde en smutt av L:s Caiprinha,,,not for me...Skulle dock vara kul att vara den som blandade dem ;)

Cosmo = Vodka, cointreau, lime, tranbärsjuice

Caiphrina = Pitu, lime, råsocker


 


Haha på vägen till bussen kom en spingande man i kavaj helt övertrött. Helt spontant frågade han om jag inte kunde skjutsa honom till bussen på cyklen. And off we went! Ska lägga till att jag typ aldrig skjutsat någon tidigare, har alltid varit den som fått bli skjutsad. Haha ingen som vågat åka med mig innan. Men kan ni tänka er synen. Jag på min egendesignade cykel, målad galet :D med den här mannen som var ganska lång på pakethållaren och jag som tyckte det var lite knivigt att cykla själv bara i mina högaklackar o min klänning. Han var så tacksam att jag skjutsat honom för annars skulle han missat bussen. Det visade sig att han var "cykelfixare" så han bjuder mig sen på en gratis cykelreparation. Haha han tyckte det behövdes dessutom. Jag fick hans visitkort ;)! Helskön kille!!!!

Only you

Only you know me
Since you ran away my heart breaks everyday

Frustrerande

Känner hur ångesten gnager i mig. Känner mig ensam, vill prata med någon men inte vara jobbig så jag ringer ingen. Försöker döva ångesten själv. Hade jag varit frisk hade jag gett mig ut o sprungit länge, länge....Har världens bästa körlärare så varför försökte jag inte få ut lite idag bara för att få någon annans syn på saken...?Men jag vill inte att folk ska tro att jag är en sorglig typ som bara har problem.

Jag e trött, fruktansvärt trött, både fysiskt o psykiskt. Kan man inte detoxa både kropp och knopp?


Liten *

Jag tänkte på förra inlägget. Jag som vill bli bartender men samtidigt inte dricka, haha röriga jag :S.

Köpte en liten present till en liten bebis idag. Dock vet jag inte om den kommit, ifall det är en flicka eller pojke eller om allt gått bra. Hoppas verkligen allt gått bra för finns det någon som skulle vara en perfekt mamma så är det den här personen. Hoppas av hela mitt hjärta att barnet är helt fiskt och mår bra. Har en känsla av att det är en tjej faktiskt. Känns bara så, fast kan ju lika bra vara en kille. Presenten köpte jag så att den passar både och även om jag vet att mamman inte tycker att man ska tänka så,,,det här är färger en flicka ska ha och dessa en pojkes, vilket jag i och för sig håller med om! Köpte iaf en gosedjursskallra i form av en randig kanin...ursöt!!

Ska avslöja en sak...Ibland kan jag verkligen längta efter en liten unge. Vill också ha någon liten krabat att ta hand om, känna mig behövd. Vill också köpa de små gosedjuren och kläderna och finnas där när barnet växer upp. Men jag är för ung och jag har mycket kvar att göra innan.Sen vet jag inte om jag någonsin kommer att känna mig beredd på att gå igenom en graviditet och en förlossning eller om jag någonsin kommer att känna att jag är beredd att släppa en kille så nära inpå mig utan att paniken ska komma...





Utgång

På lördag ska min kompis och några av hennes vänner ut på bar/restaurang. Fick komma...måste dock följa en regel...måste  ta  en drink (minst en antar jag) o får ine dricka cola el ngt. Öl var ok,,,men fy vad jag hatar öl...Frågade om cider...men det var tydligen konstigt,,,cider verkade väl halvt ok,,,men det var ju ingen av dem som skulle ta det. Onormal men jag gillar inte att dricka. kan väl ta en drink kanske...vill absolut inte bli berusad bara..Tänker jag inte bli heller. Jag bestämmer över min kropp nu. Känns som attdet hänt för många gånger att jag inte fått göra det innan när det gäller andra saker. Antar att det handlar om kontroll med alkoholen men jag vill inte, Sabbar träning också,,,fast jag e j.u ändå inte igång för tillfället...Men jag vet inte hela situationen känns bara fel o jag vet inte om jag bangar för att jag  inte vill dricka och för att jag e rädd för att bara bli i vägen...Vet inte hur ofta eg jag har den känslan....Blir knäpp på mig själv.....O hatar det att man måste dricka för att bli accepterad...O sen skulle jag vara snyggt klädd,,,menar du inte!,,,jag  som tänkte komma i mjukis....Klart jag ska göra mitt bästa... Men känns inte bra att hon sa det...jag menar tycker hon att jag brukar klä mig fult?Blir nog silvrig länning o svarta skor med hög klack..kan man ha silverklänning + svarta skor? Tja hoppas de tycker jag klätt mig ordentligt...Kommer nog sluta med att jag bangar..Av de få som vet av mina kompisar att jag e modell så är det nog inte många som fattar hur det gått till..


Oh yes!

Skulle bara se slutet av deckaren tänkte jag innan sängen...men p avslöjade precis vem mördaren var...Ja  men gud det här var ju fortsatt spännande....

Ask yourself....

1. Är du kär? - Oh jag vet inte :S

2. Har du snusat?
No way!

3. Har du fimpat en cigg på någon annan?-
nej självklart inte!

4. Har du blivit dumpad?
- Nej

5. Har du blivit slagen allvarligt?-
Ja

6. Tagit droger?
Nej!

7. Pussat en tjej?
-Nope

8. Hatar du någon?-
På ett sätt

9. Älskar du någon?
JAAAA!

10. Har några av dina vänner svikit dig?
Ja

11. Har du några djur?
Ja mina älsklingar <3

12. Gillar du grönt?
Ja :)

13. Hatar du dig själv? -
 Ibland

14. Har du en plattång?
- JADÅ!

15. Har du någon sjukdom? - Ja

16. Har du syskon? - Ja

17. Har du en hund? Nä, tyvärr :(

18. Har du gått på simskola? - ja :P

19. Har du sagt bög till en kille? Nej

20. Har du Tv på ditt rum? Nej

21. Har  du spelat fotboll? Jajamen!

22. Har du sett någon dö? Ja typ. Fruktansvärt!

23. Kan du tala spanska? Ja hyffsat

24. Tyska då? Nix

25. Längre än 1.60? Yes


Forts en annan dag ;)

Godnatt!!! 05.30 klockan ringer imorgon! Wiiiie :S!

I´m hot!

Ja, i bemärkelsen övervarm! Varm så jag så svettas, hostar, snuvig ont i öron o svårt o  andas. Vaknade som ett vrak i morse. Tack äckliga förkylning och hatade astma! Ventoline nästa! När vi  skulle åka hem från en lång resa i våras sa de jag bodde med  att de skulle sakna ljudet av mitt inhalerande för det hade blivit så vana att höra det så att det hade kännts familjärt el ngt, haha. Länge leve min medicin så att jag får lite mer luft!



                 Wiie jag är ett stort virus!!!

To young for heels

Jobbat klart för idag, japp japp :D. Men in på jobbet idag kom en typ nioårig flicka med sin affärsmässiga pappa. Flickan hade tjockt med läpglans och högklackat! Var det inte en flicka??? Du är för ung lilla vän! Du ska fortfarande leka. Frågade min kollega om det var jag som var gammaldags :P eller ifall det inte var lite tidigt. Hon bara: -Jag skulle aldrig låta min nioåring sminka sig o gå i högklackat! Inte jag heller! No way! Barn ska vara barn!

Det får mig att tänka på små "Beauty queens". 


"Flickan ler inte längre.
När hon lämnar scenen utan statyett står de andra barnen kvar.
Hon är ful.
Det har vuxenvärlden just klargjort med all önskvärd tydlighet.
Välkommen till Universal Royalty Beauty Pageant.
Vackrast unge vinner"   (Aftonbladet)


SJUKT.

Stackars barn! Klart de inte vill! Dumma föräldrar!



Ser hon lycklig ut?




Bebis!!! Och hon har fått välja själv då eller?


Inspiration

    



Ska jag????


Ängel

I was her she was me
We were one we were free
And if there's somebody calling me on
She's the one
If there's somebody calling me on
She's the one

Saknar dig så att jag är förtvivlad. Stor dag idagför DIG så jag tänker extra mycket på dig. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det går bra idag! Eller den dag det blir ;). Älskar dig sis!



Tatuering

Gillar den här tatueringen! PUMA! Den hade jag kunnat tänka mig helt klart!! Fast hade kanske velat ha den längre ner...Typ på ankeln..Men tänk om man ångrar sig sen liksom...tough shit! Därför så svårt att bestämma sig. Men ska vänta iaf tills jag är helt säker!


Alshammar

Får inte den här kvinnan jerringpriset är det skandal!
Plockade hem sin 67:e mästerskapsmedalj idag(EM;VM;OS)..Dessutom den andra för dagen..
Stålkvinnan som jag ser upp till!


Midnattsloppet....festen som blev en mardröm....

Midnattsloppet, en löparfest! Men riktigt så blev det inte igår natt. Sänder en tanke till de två löpare som avled. En 50 årig man och en blott 26 årig man. Om jag hade deltagit så hade jag inte kunnat känna samma upprymdhet även om det hade gått strålande, om jag vetat att två människor hade misst livet. Vila i frid!

http://www.dn.se/sthlm/lopare-dog-under-midnattsloppet-1.1153983

I just want to feel

Come and hold my hand
I want to contact the living
Not sure I understand
This role I´ve been given

I sit and talk to God
And he just laughs at my plans
My head speaks a language
I don`t understand

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
Cause I got much life
running through my veins
Going to waste

I don´t want to die
But ain´t keen on living either
Before I fall in love
I´m preparing to leave him
I scare myself to death
That´s why i keep on running
Before I´ve arrived
I can see myself coming

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
Cause I got to my life
running through my veins
Going to waste
And I need feel real love
And I life ever after
I can not give up

I just want to feel real love
Feel the home that I live in
Cause I got to my life
running through my veins
To go to waste

I just want to feel real love
In a life ever after
There´s a hole in my soul
You can see it in my face
I´ts a real big place

Come and hold my hand
I want to contact the living
Not sure I understand
This role I´ve been given
Not sure I understand











Måste måste måste........

Ja,,måste städa och då menar jag storstäda...Hata är ett starkt ord. Jag hatar att städa!!!!!

Problem
när man städar:
Var ska jag börja???
Hm,,,det här var intressant...jag vet jag tycker inte det annars, men du vet man kan väl  ändra sig?!
Hittar något man varit av med länge...som gör att jag tappar fokus..
Men gud,,,behövde inte jag fixa det här idag!!?
Nej,,men det här kan jag ju inte slänga!! Minnen du vet, minnen!
Men var brukar de här ligga?...ah jag  lägger dem "där"...Tillslut det blev väldigt stökigt "där"





Freaking tired!

Så trött på det här nu! Du behöver inte göra det värre genom att svartmåla mig....Om du vänder folk jag älskar mot mig med lögner så kommer jag aldrig kunna förlåta dig! Kommer jag nog aldrig att kunna ändå....

Jag menar allvar! Och varför inte besvara mig utan ignorera mig o sen få folk att tro att jag är någon jag inte är...
Undrar hur många du kommer vända mot mig....? Jag lovar att du krossar mitt hjärta om du vänder C mot mig....Och om du skulle göra henne illa sen då ska du inte tro att jag låter dig komma undan med det. Hon är för fin för dig!

Har inte varit så här förbannad på dig innan. Har mest varit sårad och kännt mig nertryckt. Men är det något som gör mig arg så är det när  någon försöker få mig att framstå som någon helt annan än den jag är och försöker ta ifrån mig hjärtan....

Dödlig kaninpest härjar i sydsverige

http://kvp.expressen.se/nyheter/1.847274/dodlig-kaninpest-harjar-i-sydsverige

Idag ska älsklingen <3 vaccineras! Bästämde mig bumms när larmet kom! Vi har dessutom en vildkanin som springer i trägården som kan bära med  sig smittan. Men kaninen kan ändå bli smittad via bla maten..

VACCINERA DIN KANIN NU!!!!!!!!!!!!!!

Valpen :)

Här kommer det utlovade klippet på Shih Tzu valpen Gizmo :)! Ni bara måste kolla! Så sött!!!

http://www.youtube.com/watch?v=WEJfT-oB4v4

Blä!!!

Ont i halsen igen!Sväljont! Kommer alrig komma igång bra med träningen om det ska fortsätta så här! Körde grymt pass igår. Cykla till skogen, jogga 1,5-2 km. Sen 4x1200m. Sista intervallen var riktigt tung, men första gick iaf bra ;).

Funderar på hur människor reagerar i situationer. Om någon mår riktigt dåligt varför väljer då människor att backa istället för att stanna kvar hos personen? Är det rädsla? Eller är det helt enkelt bara för jobbigt och lättare att backa istället? Ofta när någon mår så dåligt drar sig personen för att prata om det och i många fall isolerar de sig. De brukar vara då man behöver någon mer än nägonsin. Har sett det här alltför många gånger och har själv upplevt det. Man behöver inte  figurera som psykolog åt den som mår dåligt, är sjuk. Men backa inte! Att bara ringa då och då och fråga hur personen har det, eller vad hon hittar på kan vara guld värt! Man behöver inte alltid ringa av en anledning. Man kan ringa bara för att prata lite om vad som helst! Eller bara hör om han/hon vill komma ut. Vill personen inte så kanska du kan få komma och hälsa på. Det här kan kännas motigt för personen men jag vet att det i själva verket ändå kan hjälpa. Du kan också skicka ett sms bara där det står att du tänker på personen. Bara vissa att du finns där! Man behöver varandra! Bara en tanke.....


Ångest

Ångesten idag är inte nådig. Vill inte jobba imorgon. Känner mig nära bristningsgränsen. Hade jag inte gett mig ut för att köra ett rejält träningspass ikväll så hade den övergått i panik. Vill inte sova för har ingen som kan hålla om mig o vill inte att mardrömmarna ska komma. 


:(

Dålig dag. Ledsen inombords som om att det ska svämma över. Saknar min ängel så det gör ont och saknar C. Vill inte vara själv men vill inte heller vara med någon.

Kämpade som en idiot på jobbet men fick bara skit.
Har ångest så att jag håller på att bli galen.
Känner mig så misslyckad.
Allt känns fel o inget rätt.  
Kan inte motivera mig själv är bara trött och nere.
Vill inte besvära någon. Men vill vara hos min ängel.



Wake up call

Upp 05.30 imorgon! Möta mig själv i spegeln från min mest smickrande sida :S. Oh yes, jag borde lägga mig, men vill inte. Men det var jag som tjatade om att få jobba fm den här veckan...Är faktiskt ändå glad över det :D.. Jag menar slipper mina vanliga dåliga jobbtider...Jobbar mycket hellre morgon! Då har man så mycket kvar av dagen sen. Vill jobba så här nästa o nästa o nästkommande veckor med. Men tyvärr.....


Måste ta tag i skiten imorgon också Vill inte!

Godnatt ska tvinga mig ner i sängen är trots allt trött(som vanligt)

Allt jag kan

Allt jag kan göra är att önska att du blev bättre
Försöka stötta dig
Stanna kvar hos dig
Men jag kan inte göra dig frisk vännen
Jag kan torka dina tårar, följa dig genom det som gör ont och vara vid din sida
Men jag kan inte ta bort det som orsakar det onda
Önskar att lösningen finns
Önskar att jag kunde göra så mycket mer

You´re a flower

Ska träffa en vän imorgon som jag inte sett på ett tag. Vet att hon är jättedålig. Vet inte vad jag ska säga eller göra. Önskar att jag kunde göra något, önskar att jag kunde hlälpa henne och rädda henne ur det här. Känner mig så hjälplös. Om jag kunde skulle jag....men berätta för mig vad ska jag göra...



You are a flower but you wither away

Irriterad och trött

Ja överstående är bara en rejäl förkortning av vad jag är....Godnatt!

Vill ha en hund

Ja vill, vill, vill!!! Nä, men helt allvarligt så känner jag att det hade varit bra för mig. Då hade jag haft någon vid min sida en stor del av dagen. En trygghet.

Tänkte göra en topp tio på hundar jag helst hade velat ha.

1. En Obamahund Portugisisk vattenhund
Behöver mycket motion och det gillar vi.




2.
Lagotto Romagnolo
Behöver också mycket motion och är väldigt lättlärda.



Pudel
Vet inte om jag velat ha en stor eller liten





4. Shih-tzu
Så underbart söta. Finns ett klipp på youtube med världens gulligaste shih-tzu valp. Så roligt, ska lägga upp det sen!






5. Bichon frise


6.
Chihuahua

Underbara, borde eg  kommit högre upp...



7.
Bichon Havanais



8. Irish soft coated wheaten terrier



9. Samojed
Som en snöboll ;)



10. Curly coated retriever



Som vissa kanske märker så är en stor el av de här hundarna klassade som allergivänliga, eftersom jag reagerar på vissa pälsdjur. Min kanin struntar jag i ifall jag tål eller inte för han är min skatt och dessutom bor han ute. Ibland reagerar jag, ibland inte. När han fäller som han gör nu så reagerar jag mer. Det är från person till person vilka hundar man tål (allergiker) Somliga kanske ingen av dem tyvärr. Det gäller att prova sig fram. Undantagen på den här listan är chihuahuan och Samojeden, men har hört att de kan funka för några men de hör inte till de klassiskt allergivänliga..

Missing

Do you miss me?
Cause I miss you


Sanningen

Sanningen finns rakt framför mig. Ändå är den så svår att ta på, så svår att ta in.

Every little bit hurts
Every little bit hurts
Every night I cry
Every night I sigh
Every night I wonder why
You treat me cold
Yeah, you won´t let me go

Every little hurt counts
Every little hurt counts

Every little bit hurts
Every little bit hurts
To you, I´m a toy
And you´re the boy
Who has to say
What I should pay
Yeah, you hurt me

Every little bit hurts
Every little bit hurts
Every little bit hurts
Every little bit hurts

Vilodag

Iaf från träningen....Jobbat som vanligt. Började inte skruva på min byrå förrän i morse men blev helt uppsluka av det. Har alltid gillat träslöjd och det här är lite som det även om bitarna är färdiga. Men det e ju detta som är det  roliga :). Var däremot syslöjdslärarens sämsta elev....Men jädrans bra på att sprätta var jag!!

Fick ett jättekul erbjudande idag. Var så glad men det sprack när jag kom hem.  Kommer inte funka även om det bara var en vecka. Kunde få ta hand om en  chihuahua och en korsning av en chihuaha och ngt annat en vecka i vinter. Vill så gärna ha en hund om så bara för en vecka. Men tyvärr går det nog  inte, definitivt inte här iaf. Kanske jag kan ta mig dit...men tre gånger om dagen :S o sen jobba med ?

Sån himla ångest nu och den är på  mot det värre. Måste göra en sak som jag bävar för men känns inte som jag kan. Vill inte men måste. Eller jag vet inte om jag vill.....Måste sätta ett stopp för det här men...vad blir konsekvensen?...Varför vet man inte ifall man gör rätt val förrän efteråt....Om man ens vet det då....





Vilket håll.....?!

Indian spice

Sitter o dricker indian spice te, gott luktar lite jul och smakar nästan kaffe, iaf underbart gott. Känner mig helt slut i både kropp och huvud. Har varit en stressig dag på jobbet och tränat en hel del e senaste dagarna. Snälla låt mig inte bli sjuk nu för jag måste hänga i nu när det gäller träningen. Men nu måste jag sova snart.

Jag har alldeles för mycket som snurrar i huvudet också. Saker som jag måste ta tag i men som jag inte förmår mig till riktigt. Vet ju vad det är som ska göras men jag vet inte om jag kan och om det kommer kännas rätt el fel efteråt. Skulle behöva någon att verkligen prata igenom det här med. Men det går inte.




<3

Solo tu sabes bien quién soy



Berg och dalbana

Mitt humör går verkligen upp och ner. De senaste dagarna har jag ändå kännt mig fullt okej. Satte igång med träningen igen efter en dryg iprenperiod. Men nu....vet inte men fick reda på en sak igår. Hade kännts fullt okej om jag hade fått veta sanningen direkt. Tar väldigt illa upp när folk ljuger. Kände mig nere igår när jag skulle sova även om dagen hade varit bra i övrigt. Nu känner jag mig jättenere. Inte bara pga av det, för det kan jag utan problem förlåta. Men jag e så känslig nu. Nu känns allt tungt o ensamt. Ihodeppad och orolig över saker, jätteorolig. Känns som att alla kommer lämna mig. Drömde om min ängel i natt, hon ville inte vara med mig, inte sitta brevid mig för att det inte fick synas längre att vi hörde ihop. Drömmar är drömmar men visar mig ofta saker som jag är så rädd för. Älskar dig min ängel, min allra finaste.


Backpass ;)

Tufft men härligt backpass nu ikväll. Var faktiskt härligt på något sätt även om det var mjölksyra! Små söta vildkaniner överallt var det :). Älskar bunnies! När vi kom tillbaka till parkeringen så upptäckte jag att alla andra bilar utom vår tillhörde "The bulldog association" Lite kul alla bulldogbilar på den ena sidan av den lilla parkeringen och vår bil ensam på den andra sidan :P.


IKEA is the shit!

Var på IKEA idag. Gilla! Inköpte en stor blå byrå :) och blått påslakan. Ska ändra om lite i rummet och behöver bra förvaringsmöjligheter. Ska se om jag lyckas skruva ihop den. På det imorgon! Typ tiotusen skruvar eller något åt det hållet...


Min byrå :D (när den e ihopskruvad :P)


Mysiga sängkläder :)

Grattis!

Alll respekt åt Emma Green. Jag bockar och applåderar! Snacka om att jag skrikit!! Grattis tjejen! Som du har kämpat!


Watch out!

Håll er inne för nu ska jag ut o övningsköra! Vill ha mitt körkort nu. Allt innan är så drygt! Bara bråk av det! Snälla inspektör säg att du godkänner mig när jag ska köra upp om ngn månad. Jag kan nu ju!!!!!! Vill kunna ta mig överallt på egen hand tralalala!




Eyes



Älskar snyggt sminkade ögon! Det ska vara färg :D! Shit vad kul att kunna. Blir helt kär i att kunna skapa sånt här! Tänk om man kunde!!!!!!! Vilka ögon är snyggast? Jag gillar den på andra raden nerifrån längst till höger fast de andra är så läckra med!!!! Tex den brevid den! O den zebrarandiga o den leopardfläckiga!Kan inte välja! GOSH!!!

Bullshit

You discussed me this morning. Just a lot of bullshit.There seemed to be the intention that I should hear. Otherwise, perhaps you could consider to talk a little bit lower next time....


RSS 2.0