Dubbelvaccinerad!

Yes yes! Tredje sprutan mot Hepatit A och B! Och sen den vanliga influensasprutan. Anledningen till att jag tar den vanliga är att jag blir så himla lätt sjuk och när jag åker på flunsan blir jagriktigt dålig och sen hängeeeer det i länge länge! Slippa den för den här gången? JA TACK!


Hon som stack...satte plåstret på fel ställe efter hepatiten...så det blodade ner lite. Hon bara : oj så fult! Ja man ser ju inte var man stuckit först! hoppas hon ser var hon sticker bara när hon väl gör det...Dessutom glömde hon först ge migbåda sprutorna så jag fick säga till igen om den andra...Undrar om jag fick rätt vaccin :P?

Vet ni vad jag snart ska göra? Skriva JULKORT!! God Jul snart!! Bra på gång med julklapparna också.. Men vad ger man sin artonåriga bror??

Superhero


Kul test!!!!

Which superhero are you?

Your results:
You are Robin
Robin
72%
The Flash
70%
Green Lantern
70%
Wonder Woman
60%
Spider-Man
55%
Hulk
55%
Supergirl
50%
Iron Man
45%
Superman
40%
Batman
35%
Catwoman
30%
Young and acrobatic.
You don't mind stepping aside
to give someone else glory.
Click here to take the "Which Superhero are you?" quiz...

A Mountain way to high

Kollar på idol...Men kan inte njuta av fredagskvällen. Mår piss rent psykiskt..En ångestnivå way to hög...Kan inte ens besämma över dagliga val...Vad jag ska göra imorgon? just det valet känns som att jag måste bestiga ett berg. Ont mellan revbenen som attan..gör mig ännu mer stressad... Gråtfärdig när jag vill vara glad...




Go girl!!!!



Vill ha en egen Paolo Roberto!

Skulle behöva en riktigt go pojkvän! en hårdmjuk en...alltså hård och macho på utsidan men varm på insidan..Känns som en omöjlighet att hitta...hitta den rätta..Behöver det verkligen, egentligen NU! Föryngra typ Paolo 20 år...? Funkar det? Oj sen är han ju gift....Får försöka hitta någon anna kanske...But still like PAOLO <3!!



Snygg? Of course!

Fade Out

But I'll always be on my way
Someplace else far from where I am

I don't know how to proceed
Didn't ask of you to hold me until I die,
But anyway I'm getting all panicked here
I've had my fair share of drama

Fade out, Maryjet


Känner PRECIS som du skrev på din blogg inatt! PRECIS!

http://maryjet.blogg.se/

Träningsläger

Hemkommen från 3 dagars träningsläger idag. supermysigt, skoj, blöt, kallt, jobbigt, härligt. Vill bli bra igen. Tufft att ha varit bra och att nu vara rejält på efterkälken. Jobbig känsla men om allt skulle gå vägen så kommer jag känna mig stark när jag steg för steg närmar mig.

Måste berätta om en sak som hände..klockan 00.00 i fredags natt när jag o Maria pratat om självbiografier och lite så hemska saker så sätter helt plötsligt radion igång att spela Michael Jacksson på hög volym! OM vi skrek? OMG ja!!Spöktimmen infaller och radion börjar spela musik själv..Michael jacksson av alla..Fick inte stopp på låten så tryckte in snooze som en nödlösning. Maria bara neeeej! Sen drog jag ut kontakten...Lovar hade inte varit kvar i det rummet en sek till om den hade börjat spela igen när kontakten var utdragen..Antagligen hade den som bott där förut ställt in alarmet..antingen för att han skulle upp tolv?? eller för o jäklas....eller.....tror ni på spöken???







RIP Leffe

Jag är i chock.. Jag kan inte fatta, inte ta in. Varför tar Gud tillbaka de finaste människorna? Du lämnade nog ingen oberörd. Igår kändes det endast ofattbart..Kändes som att jag väntade på att du skulle dyka upp och säga att allt var ett dumt skämt eller missförstånd. Nu bara rinner tårarna..Förstår inte...Leif the one and only! Snälla Leffe kom tillbaka!

 

See me?

Only you can make the darkness bright
Only you can fill my heart with light
Always in my thoughts but never in my sight
Without you I don´t think I have the strenght
to win this fight

Partyprincess

Partypricess.

Nä bara malplacerad. Festens mittunkt? Nä, festens gråa mus.



Idag orkar jag inte göra något. Det är nog att andas.


You´re in the air



You're in the air
You're in the air I breathe
You're inside me
You're beside me in all I do and all I am
You're in the air I breathe
Enlighten me with visions made of love
On an ordinary day I'll die in your arms

(Maryjet-lies beyond)










Gokväll!!

Sitter här med en välsmakande mugg kamomillte och funderar. Vad jag funderar på? Tja allt möjligt! För mycket på en gång! Känner mig ändå ganska rofylld ikväll. Läser en bok för tillfället som har fångat mig. Vill helst läsa vidare även om jag känner att sängen kallar."Pretty little things" heter den. Rysare/deckare, spännande som attan. Men hemsk!!! Vill verkligen att de stackars flickorna ska klara sig!!!

Fick ett sms fem i ett idag därdet stod du börjar ett, det vet du va? Nope! Eftersom ingen berättat....Stod då o styrketränade o trodde jag började två. Tänkte de var lugnt..Skulle snart dusha o sen bara packa matlåda o sticka bort...Men ojoj...Men jag fick börja två för det visade sig vara så att man glömt meddela mig att jag skulle börja innan.. Hm....ja det var ju lugnt men sånt kan göra en lite stressad! En annan sak är att den nya dörren på vårt jobb är så trög och blivit ännu trögareså kunderna typ inte kommer ut!...Bra där!! De trortyp att de är inlåsta. Vet inte hur många gånger idag jag fått ropa instruktioner till hur den ska öppnas eller fått assistera, haha...hoppas de fixar det!



Blir så arg!!!!!!

Fattar inte folk att tigern måste räddas? Hur i *¨''''% kan man då fortsätta med tjuvskyttet! Utrotning är som att bete sig som Hitler i djurriket! Det gäller andra djur också men just nu ligger Tigern riktigt illa till.Det finns snart inga kvar!!!!

WWF skapar tigerlandskap och jobbar för att bekämpa illegal handel

Tigrar är bra på att föröka sig och förutsatt att det finns utrymme, föda och tillräckligt med skydd kan tigern snabbt återta förlorad terräng. WWF satsar därför stort för att ta denna kanske sista chans att rädda världens mest populära djur!

(Från msn)
tack för att någon gör något!!!!

Save the Tiger!!!!!


RSS 2.0