I give up

Kommer aldrig få något körkort!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kört upp så många gånger redan...När jag tycker jag kör bra tycker inspektörerna motsatsen...Så himla petiga o sen är jag väl ett hopplöst fall..Jag fattar inte...om det inte går nu när jag kör mycket bättre än innan när det känns hopplöst att överhuvudtaget kunna förbättra mig en gnutta. Min körlärare säger att jag eg kan men jag säger nej. FAIL!!!!


Depp

Depp kväll.. Men blev så mkt bättre av att Mary uppdaterat, en stor förebild:) http://maryjet.blogg.se/. Har bestämt mig för att jag ska lyssna på Anna, klok människa det, klok som en uggla :). Hon har antagligen rätt. Kanske hjälper mot ångesten.

Hade värsta diskussion med min körlärare om politik och sängkläder, haha. Men han har sagt att jag borde byta ut min sängmadrass/kudde/ täcke mot allergivänligt, så bort med dunet. Han trodde det kanske skulle hjälpa mot mina ständiga förkylningar o min återkommande hosta som inte villge med sig. Värt ett försök! Ska investera i tagelsängkläder. Tagel ska vara the shit! Haha min körlärare är störtskön ;)!


Fabolous

Hittat min absoluta favoritmascara. I love it!


Makeupartisten ( den absolut bästa o grymmmaste men också en av de finaste människor jag träffat <3) som sminkat mig använde den här. Tänkte att det kanske mest var pga lösögonfransarna som det blev så fint men nix. Tack för tipset! Jag lovar,sjukt bra! det är som att den känner mina ögonfransar ;).. Blir fint, utan klumpar och den håller bra! Tycker jag annars provat en massa mascaror som inte håller måttet och intehåller vad de lovar. Som ibland kan bli rikigt bra på andra men inte på mig. This is it ;)!

Create



Yes, I still want to create

Fucking tired

Skit, skit, skit. Just nu känner jag bara en massa fula ord leta sig fram genom huvudet. Har blivit sjuk. Då menar jag inte som innan med tanke på de förkylningar jag dragits med senaste månaden utan nu menar jag rejält kass. Hög feber, ont ihalsen o hostan har blivit värre...Jag vill ju kunna springa! FRUSTRATION är ordet, FRUSTRATION!




Jag är ett STORT VIRUS igen :S!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Finaste!

Träffade finaste Anna idag. Saknar henne ännu mer nu än innan jag träffade henne. Var så länge sedan sist och är rädd för att det kommer ta ett tag innan vi ses igen :(.Du är bäst att prata med. Du behöver inte hjälpa mig med det...Det hjälper att du bara lyssnar. Önskar att du förstod hur mkt det betyder för mig och hur mycket DU betyder <3. Önskar du visste <3. Fina vän!


Mamma mia, does it show again?
My my, just how much I've missed you
Yes, I've been brokenhearted
Blue since the day we parted
Why, why did I ever let you go?
Mamma mia, now I really know,
My my, I could never let you go.

Kräftskiva

Kom just hem från världens ballaste kräftskiva! Om man kan bli full på coca cola så har jag nog blivit det! Gud vad jag har skrattat och gud vad trevligt jag haft! Ikväll smälte jag in. Jag var verkligen en del av gänget, med i festen! Kvällen var verkligen fulländad! Supertrevliga människor!

Behövde verkligen den här kvällen efter den här dagen. Utskälld av mamma, klickad i luren..Min mamma beter sig som en tonåring ibland. Därefer ringde hon direkt till pappa, lovar det gick inte en halv minut...Ringde för att berätta för honom hur hemsk jag var...Därefter kommer pappa o skäller på mig om körkortet, pappa som inte ens varit sur på mig innan och mamma och jag pratade inte ens om körkortet. Oh jag önskar att min mamma kunde förstå mig ngn gång. Kände mig helt knäckt sen och mamma var skitsur o ville knappt säga hej när jag skulle sticka till skivan. Bävar för morgondagen. I morse kändes det som om att jag inte orkade mer som att jag bara var så totalt död som människa. Tack för den här kvällen. Tack för att jag fick en må bra kväll!!



 

:/

WAKE ME UP!!!!!

Goldy



För att jag vill ha en guldig makeup!

Hard



I´ts getting harder and harder to breath

Guess what!?

Jo, den vilsna damen var på jobbet igår igen,,,,.Den här gången frågade hon någon annan om vägen :S! Damen som hon frågade pratar ganska högljutt ( men är väldigt trevlig) och hon frågade om hon skulle till ÅLDERDOMSHEMMET? Detta resulterade i en aggresiv vilsen dam som skulle hem! Ush låt mig inte bli så förvirrad när jag blir gammal...


Jag mår väldigt dåligt för tillfället..Kan inte annat än att säga att jag har en ångestnivå som verkligen tröttar ut mig. Känner mig ensam i kvadrat och saknar de som verkligen betyder något för mig. Vad gör man när någon som verkligen betyder något för en känns som förlorad.. .? När man verkligen bara önskar att man fick en till chans. När man är oviss och verkligen inte vet vad den andra tycker om en längre. Du är en av mina finaste vänner, no matter what...Vill bara få förklara varför, varför jag känner så här och varför jag desperat sökt svaren. Känns som att jag håller på att gå i sönder. Mitt liv är en enda soppa och jag orkar snart inte mer. 




Please don´t let me be the last to know


 

When...

When something happens when you´re little, it kind of not make sense.
You try to create a friend instead but she just tears you up and ends.
You try to trust the world again, you try to live your dream.
But then something break your world again.

You are falling in to pieces now and it kind of not make sense.
You try to find a real one now and she stands there by the fence.
My friend is real now but then she backs and ends.
You know she was the right one and it´s your own fault in the end.
You want her to come back now, just a tiny chanse.
You still love her till the end.

I just want to tell her, tell her why.
Why did the men hurt me for a sense?
I´m to down for a relationship but all I want is a real friend.





Pang bom ner i asfalten!

Kört rullskidor ikväll :), skojsigt!
Men det man får vara berdd på när man kör det är att alla kollar på en. Då menar jag verkligen alla! Och de kollar inte lite heller! De är väl inte vana vid ufon, haha kan tänka mig att jag ser ut som ett sådannt.

Trillade idag :`(...rätt ner i asfalten när jag var en sådär tjugo meter från att vara hemma. Värsta vurpan! Lite öm i mitt dåliga knä,,,hoppas inget hände! Men annars klarade jag mig fint! Snygg landning x-/....Tänker på den gången jag inte hade kört på jättelänge och skulle göra en snygg utfart och det första jag gjorde var att snubbla över en kotte utanför grannens hus. Kan tänka mig att de fick stora ögon...Den bjuder jag på ;)



Tävla!



Gå in på Classys blogg om ni har en liten eller kommer få en liten i er närhet :)!
Adressen finner ni under bilden!
Jag har riktigt små småttingar någonstanns omkring mig i mitt liv <3


Vad vill folk uppnå?

Satt och väntade på bussen och hörde en konversation, ngt högljudd sådann mellan tre tjejer. De snackade om en annan tjej som var borta vid cykelställen. Det var inte vilket snack som helst utan världens skitsnack! Kallade henne saker som h*ra och f*tta. Jag bryr mig inte ett skit om vad den här tjejen gjort för att de ska säga något sådannt men jag tror knappast det kan ha varitså farligt så att de ska få rätt att kalla henne det. Jag var så extremt nära att flyga på dem och skälla ut de små snorungarna och allvarligt talat skäms jag över mig själv att jag inte sa något till dem. Det kokade inom mig. Där var en kille som jag såg lyssnade och ja det SJUKA  är att detta visar sig vara dem "omtalade" flickans pojkvän eftersom en tjej sen kommer fram till honom o pratar om de här tjejerna och killen säger att de inte hade sagt något särskilt...HALLÅ????.....Varför öppnade jag inte käften!? Oh jag blir så arg på sådannt bullshit!


Envy

Kom upp en intressant diskussion på jobbet igår. F sa att alla de som var de populära innan på högstadiet de har verkligen tappat i poularitet. Det e sant. Innan så var det dem killarna gillade och de alla drogs till o ville vara med. De med "status" "De snygga" F sa att hon såg ner på dem nu. Många av mesarna har blivit snygga istället. Ser inte ner på dem direkt men har tappat den "respekt" eller den smått avundsjuka man hade mot dem då. Jag  var en av mesarna, en av de fula. Men jag har rest mig nu som många andra.



I don´t envy you any more
You envy me?

Seg som en råtta!


Sovit typ fyra timmar o sen jobbat nio på det...
För trött för att göra ngt ikväll . Men inte för trött för o se film =).
Ser "My brothers girlfriend". Rolig så att man skrattar högt, sorglig och fin samtidigt.
Hoppas på att vara fräsh nog för att ta ett långdistanspass imorgon. En runda på 8-9 km. Får fråga halsen som vanligt kanske, hur den mår :/? Men e sugen :)



Godnatt!

 


Soooooooova

Borde SOVA för länge sedan!!!
Lite svårt bara när brorsan typ har disco där nere X-/....


Vilse

Expidierade en gammal dam idag och så utbrast hon när hon betalade:
-Och så måste du hjälpa mig att hitta.
Jag bara :
- ja det är klart, om jag kan så!
Hon:
 - Du förstår jag är väldigt nyinflyttad. Så jag behöver en vägbeskrivning så jag hittar hem. (Hem !?)

Hon visste verkligen inte vilket håll överhuvudtaget det låg åt eller varifrån hon kom ifrån el ngt.. lyckligtvis hade hon ett namn på gatan så jag o Lottzi började bläddra efter karta och letade efter gatan..Tillslut hittades rätt gata på kartan...då var det till att förklara hur hon skulle gå då,vilket inte var det lättaste för jag kartor...eh ja som sagt. Damen började iaf gå efter vår förklaring. Lottzi körde när hon slutat o kollade. Hon hittade gatan men inte damen(!). Hoppas att den stackaren kom rätt!!


Nära döden upplevelse

Var helt oskyldigt ute och sprang en runda. Så när jag precis skulle springa ifrån en av de små skogarna här så....hör jag världens skott! Inte långt borta!

Brorsan :Man får inte skjuta där
Mamma: Man får inte skjuta när det är mörkt, men jag tror dig!?

Hur som helst DET var ett riktigt skott och det var nära! Trodde de att jag var ett stackars rådjur el?

Har nog aldrig lagt benen på ryggen så snabbt! Hjärtat i halsgropen där!





RSS 2.0