Sårad

Känner mig så j*vla sårad. Har varit en bra dag men det slutade i kaos. Tack för att ni inte godtar mina drömmar utan hela tiden försöker krossa dem. Tack för att ni trycker ner mig så här. Glädje som blir till en klump i halsen. Ska inte gråta, måste vara stark. Försöker stå på mig och vara tuff men ändå så påverkas jag och det e ju det ni vill. Låt mig få leva mitt liv fullt ut! Om ni ändå kunde förstå. Men det kommer ni aldrig att göra...



Slut

Ja hektisk dag på jobbet! Har knappt hunnit tänka på något annat. Det gillar vi! Inte tid att tänka oroliga tankar. Dagen idag känns iaf bättre än igår. Sitter o vickar på en tånagel som håller på att lossna. Äckligt!? Nej inte för mig för jag är van. HÄRDAD :P.  Mina fötter har alltid blivit lite misshandlade genom idrotten.

Har lust att resa! Vill verkligen iväg igen. Se världen!
Vill till bla : Dubai, Australien, Nya Zeeland, Afrika, Sydamerika, Indien, Mongoliet o så många platser till. hoppas någon vill följa med ;). Fast jag hade åkt ändå om man kunde skrapa ihop lite mer pengar. Ska lägga mig nu och sova och drömma mig bort till fjärran länder.



    


Tips!!!!???

Nu har finnarna, tror det är finnar el är det utslag, nä det måste vara finnar blossat upp på bröstkorgen igen :S.De försvann aldrig men gick liksom ner ett tag. Hur får man bort dem??Har aldrig haft så mkt där innan. Det har liksom kommit plötsligt. Ahhhhh det är så fult! O det irriterar o kliar! Grrr! Tagit dagcremen mot finnar där but nix!


Zigge med Z är en elak fisk

Min nyaste vackra fisk var en oskyldig och försiktig en trots att han är störst när han kom till sitt nya hem. Min black molly fisk som var en aggresiv en och herre på täppan jagade och bet till och med honom och de stackars oskyldiga slöjdstjärtarna. Men nu är det ändrade roller! Nu är det Zigge med Z som betsämmer! Nu är det han som jagar slöjdstjärtarna och Black molly har med största sannolikhet blivit uppäten. För han var då väck när jag kom hem från london....
Drama i akvariet!

This is it

Jag orkar faktiskt inte mer nu. Jag är toalt nere på botten. Behöver kärlek. Vill ha en kram eller få hålla någons hand så att jag tinar upp. Är som is inuti.












Ta tag i ditt liv!
Skärpning!
Du har ju ingen humor!
Du vet inte vad det är att skämmas!

Snälla sluta kritisera mig! Jag är inte kapabel till att hantera det just nu.



Är så rädd för att jag gjorde C illa idag. Om jag ändå kunde förklara varför jag gjorde som jag gjorde. Hoppas du förstår hur rädd jag är om dig! Inte min mening att vara jobbig och i vägen. Snälla förlåt mig! Jag är inte mig själv just nu. Skulle göra allt för dig!


So excuse me forgetting but these things I do
You see I've forgotten if they're green or they're blue
Anyway the thing is what I really mean
Yours are the sweetest eyes I've ever seen



 Känner mig så ensam. Missförstå mig inte. det är inte det att jag inte har några vänner och ingen att vara med. Absolut inte. Har många fina vänner. Men har så svårt att släppa människor nära. Vill ha dig tillbaka min ängel. Behöver dig så. Du är den enda som känner mig riktigt.


The time is the future, in a place that was once called Earth. Globalisation is complete

 Bjuder på en bild på den grymma sångaren i "We will rock you" musikalen i London.
Och så säger jag godnatt och på återseende!

Tänker

Tänker och funderar! Tick tack, tick tock...tankarna går runt som visarna på en klocka. Jag kan inte riktigt förstå...Förstå hur samhället fungerar...

En människa kan utnyttja och misshandla folks drömmar till fullo och göra människor så illa men får fortsätta att göra det utan att bli stoppad. Medans småsaker kan vissa åka dit för direkt. Känner mig så otillräcklig. Hur ska man kunna sätta stopp för något när man bara möts av ett slag i ansiket. Önskar att jag kunde göra något istället för att säga sen att jag visste att det skulle ske igen.


Kalle med kompis ;)

http://www.youtube.com/watch?v=G-55Wldq06k&NR=1

Listen

Listen to her music to keep calm
She concerns with her song
Helps me to get up again from the impossible


Total eclipse from the heart

Turn around

Every now and then I get a little bit lonely
and you never coming round
Every now and then a get a litle bit tired
to listen to the sound of my tears

Turn around

Every now and then I get a little bit terrified
and then I see the lóok in your eyes.

Turn around

Every now and then I fall apart

Turn around

Every now and then I fall apart
And I need you now tonight
And I need you more than ever
And if you only hold me tight
we be holding on forever

When you left I lost a part of me
It´s still so hard to believe





Kom till min dörr!

Jag är ipren - den intelligenta värktabletten
mot värk och feber är jag en effektiv en
smärtstillande, febernedsättande jag ipren, de' e' helt enkelt intelligent
Jag har anti-inflammatoriska egenskaper
bra mot muskelvärk, ryggvärk och ledvärk
En ipren 400 mg hjälper oftast bättre
än 2 receptfria tabletter med paracetamol
tillexempel alvedon vid huvudvärk mensvärk o tandvärk
jag är ipren
den intelligenta värktabletten!



















Behöver ipren nu!

Feels like autumn

Where´s the sun?
Where´s my happyness?

Don´t drink and drive

Den här dikten får jag alltid en klump i halsen av och första gången jag läste den rann tårarna. 




 I went to a party,
And remembered what you said.
You told me not to drink, Mom
So I had a sprite instead.

I felt proud of myself,
The way you said I would,
That I didn't drink and drive,
Though some friends said I should.

I made a healthy choice,
And your advice to me was right,
The party finally ended,
And the kids drove out of sight.

I got into my car,
Sure to get home in one piece,
I never knew what was coming, Mom
Something I expected least.

Now I'm lying on the pavement,
And I hear the policeman say,
The kid that caused this wreck was drunk,
Mom, his voice seems far away.

My own blood's all around me,
As I try hard not to cry.
I can hear the paramedic say,
This girl is going to die.

I'm sure the guy had no idea,
While he was flying high,
Because he chose to drink and drive,
Now I would have to die.

So why do people do it, Mom
Knowing that it ruins lives?
And now the pain is cutting me,
Like a hundred stabbing knives.

Tell sister not to be afraid, Mom
Tell daddy to be brave,
And when I go to heaven,
Put "Daddy's Girl" on my grave.

Someone should have taught him,
That it's wrong to drink and drive.
Maybe if his parents had,
I'd still be alive.

My breath is getting shorter, Mom
I'm getting really scared.
These are my final moments,
And I'm so unprepared.

I wish that you could hold me Mom,
As I lie here and die.
I wish that I could say, "I love you, Mom!"
So I love you and good-bye.

Grillkväll

Var på grillkväll hos en nära vän ikväll/natt. Det var trevligt som bara den! Behövde komma iväg efter dagens besked..Tufft men det gäller att resa sig upp och gå vidare. Har helt tappat mitt förtroende för polisen...Känns jobbigt. Just nu vet jag inte om jag känner för att helt lägga ner tankarna på att bli poils om man ändå inte kan hjälpa någon.

Kvällen slutade väl inte så fräsht dock. När jag var på väg hem och väntar på att cykla över övergångsstället kör en svart bil med killar förbi. De öppnar fönstret och skriker och kastar en nyöppnad ölburk på mig...IQ pingisboll där asså! Ingen nykter i den bilen antagligen. Stank öl om mina nya kläder som jag köpte i London sen, TACK!






DON`T DRINK AND DRIVE


Please

don´t try to change me
I can be nobody else

Home sweet home :)!

Äntligen hemma. De två sista dagarna på resan har varit en pers precis som de två första. Kände verkligen hur jag inte passade in i min familj. Som att jag  inte borde vara där. Sura på varandra har vi varit och jag har kännt mig så missförstådd! Måste se till att göra upp flyttplaner snart. I want to break free! Men nu är jag så trött så jag vet inte vad, så min närmsta plan är att gå och lägga mig. Känner att jag börjar bli riktigt förkyld, skit också!

Festen som jag nämde innan hade jag tillslut ändrat min mening om. Hade fått mig själv att bestämma mig för att gå dit iaf. Hade börjat se fram emot det för jag ville så gärna spendera helgen med C och försöka mitt allra bästa för att "vara normal". Festen blev dock inställd fick jag veta nyss :(. Förstår att hon ställde in för det var så få som kunde komma men ville ju verkligen träffa henne! Och jag vågar inte fråga henne om hon har tid att ses o hitta på något annat innan jag börjar jobba. Palla med sig  själv ibland! 

Känner att jag har lite hjärtklappning o ont i magen o känns som att jag har ont i hjärtat. Hatar den känslan. Blir så rädd!

Ska lägga mig nu. Godnatt!

Trott!

Trott nu! Ska sova snart. Uppstigning 04.45 imorgon.......Lang bussresa. Ska forsoka sova bort dagen. Vill bara vara hemma nu! Inte pa humor direkt! Mycket tankar o funderingar som snurrar runt och har ont i magen :S. Godnatt varlden!

A little bit of a skinproblem!

Kanner mig sa ofrash for tillfallet!! Kvittar om jag sa tvattar ansiktet om och om igen! Finnig och acklig! Far dessutom under halsen pa brostkorgen och jag kan inte lata bli att klia pa dem. Sa ful jag kanner mig! Undrar om det man ater paverkar hyn mycket? Skulle jag ha varldenns finaste hy om jag typ levde pa frukt och gront? Forsvinner finnarna om jag slutar med choklad, fel fett och socker? Hoppas det inte ligger till sa for jag kan da inte leva helt som en kanin! Skulle finnas ngt bra knep som gjorde att de inte kom fran borjan.Rengora ordentligt racker verkligen inte!

Stonehenge

Japp "Stonehenge" idag! Verkligen sett fram emot det! Coolt var det men blev lite besviken. Trodde det skulle vara storre. Men gillade det! Holl ihop med Patrick, en kille som akte med turen. han var fran USA och jattetrevlig! Han bara : It feels a little bit weird that we are going whole this way to see a bunge of stones! haha sant, men magiska stenar ;)! Pratade snabbt med en Japan innan jag hoppade pa bussen. han fragade mest mig om vart han skulle ga och vilken buss han skulle ta. Inte for att jag kanske var sa mycket till hjalp men han var sa snygg! Jag har visst en formaga att falla for vissa japaner ;P!

Sag "We will rock you" musikalen ikvall. Grymt bra! Aka till London inom den narmsta tiden? Ni maste se den!!!!



Igar!

Madame Tussauds igar! Overhaftigt! Gud vad identiska vissa var. Typ Julia Roberts, Mandela och "The King of Pop"! Hatade Hitler daremot! De borde branna den vaxdockan! Mansklighetens genom tiderna storsta svin! Men jag hade latt kunnat strosa runt dar pa vaxkabinetten ett bra tag till an den tid vi hade! Blev en svang i Notting Hill ocksa. Var bara tvungen att kopa en mini paddingtonnalle ;). Sa nostalgiskt! bra alskade honom nar jag var liten!

Saknar Min angel sa det gor ont dock :(! Hon far inte forsvinna! <3

Utbytt

Mamma utbrast idag: Det maste ha blivit ett utbyte pa BB nar du foddes. Du kan inte vara min dotter! Hade vi inte varit lika till utseendet sa hade jag trott det! Hon syftade pa hur otroligt olika vi ar annars. Tidigt att upptacka det nu! Bara tankt pa hur sanslost olika vi ar i flera ar! Jag har verkligen avvikit fran "att vara" generna, eller sa har jag bara valt andra vagar.


The botten is nadd!

(Eng tangentbord)

Jo sa kandes det igar i kvadrat. Madde sa daligt psykiskt sa jag bara ville sluta existera. Ville ut o springa i morse men mina foraldrar pallade inte med att jag gick upp sa tidigt o vackte dem. Men jag kande att jag bara behovde rora mig for att klara sista delen av bussresan och for att dampa angesten. Kandes som att jag holl pa att sprangas inifran. Sprang ikvall istallet och det var sa behovligt. Angesten e kvar men rejalt dampad.

Pa tillbakavagen fran parken vid Trafalgar square till hotellet pa bedford street var jag forst jattestolt for att jag hittade. Gick inom Starbucks och kopte en juicefrapuccino, mumma :). Forsta klunken blev en ischock, huvudet bara spannde, ni vet san ilning man far nar det blir for kallt,. Och halsen bara drog iho[ sig som varsta atsmaanfallet. Shit vad kallt! kanske ska ta det lite lugnt nasta gang. Man ska ju eg inte dricka sa kallt nar man tranat, men det e ju sa harligt :P! men sen nar jag gick dar o drack den sa kande jag att jag inte kande igen mig langre. Jag fragade om vagen tillbaka och en jattehygglig man visade mig pa en karta vart jag skulle och utbrast : ARE YOU GOING TO WALK THE WHOLE WAY?????!!! Yes I am :), hihi. Hade gatt ganska langt fel :P. Men la benen pa ryggen och sprang sista biten och sen kom jag ratt sa jag slapp irra runt vilse i London hela natten :D! Nu e jag trott! Blev en timmes lopning ca, stolt :)!

Utflykter imorgon! Vill kopa en san troja dar det star: My friend went to london and all I got was this lousy shirt. Ville alltid ha en san sjalv innan. Maste bara fundera ut ngn bra att ge den till! Natti!

Revolt!

Funderar på att göra revolt! Ska göra allt jag inte fått innan som jag vill :). Hihi då blir jag bartender, makeupartist och polis :D. Lets go!

Köpt en ny urläcker ipod idag inför bussresan! Mina ipods brukar ha ganska kort levnadstid. Don´t ask me why! Nej men de bara pajjar! Ville först ha en ipod nano, en lila då men säljaren trodde först inte att han hade lila på lagret. Sa att rosa var helt ok :). Men sen visade det sig att han hade båda färgerna. Beslutsångest med båda framför mig. Han (en skitsöt kille, typ lite japanskt utseende o charmig som attans!)sa att den rosa matchade färgerna på min klänning och sen också plånboken :p. Jag bara ja men gud jag har ju rosa överallt...ja men jag tar den rosa! Han sa att han trodde jag skulle ta den lila som omväxling men nix, hihi. Jag blev nästan lite kär i honom;). Men hur  kommer man på en massa svepskäl för att gå in på "Onoff" hela tiden? Jag är ju eg inte alls elektronikinresserad! Haha tål att tänkas på ;)!

Han sa en bra sak när jag o min kompis gick. Om du pajjar den så se till att pajja den ordentligt så att den inte går att laga ;P. (Han menade att då får man ut en ny på försäkringen, om den går att laga fick man stå för ngn självrisk el ngt) Jag gillar när folk är ärliga :)!

London calling! Åker imorgon!


sleapless

Trött, men vill inte sova, rädd för vad som kommer i drömmen, rädd för morgondagen. Känner mig så otroligt ensam...


:(

...................

Oh noooooooooooooo!

Oh hjälp.....ingen ipod....hade nästan glömt hur beroende jag är av det! En lång bussresa utan?! Vill inte! den förra har ju gått i sönder... Varför är jag alltid ute i sista minuten!!!???Kan man impulshandla en ipod på en dag? Tja jag vill väl ha en ny nano...de har typ en levnadstid på ett år hos mig....så hm...men ja jag måste!!!

Ingen lust

Jag har ingen lust till någonting
Borde  träna men har inte lust
Har inte haft lust att äta utan fått tvinga i mig all mat idag/igår och en massa andra dagar.
Har inte lust att göra någonting, möjligtvis att sova men då blir jag bara tung i huvudet
Jag har ingen lust att åka iväg på semester överhuvudtaget. Vill hellre stanna hemma hos Smulan <3
Jag har verkligen  ingen lust att packa för det är tråkigt.
Jag har dock lust att bara lägga mig ner och störtgråta, men det kan jag inte för ingen får märka hur dåligt jag mår och jag har ingen lust att bli uppäckt.

Hämtar Smulan nu, behöver ngn.



Hur??

Hur förklarar jag för en ny underbar vän hur jag är? Att jag hemskt gärna vill komma på hennes fest men att jag inte kan för att jag inte är som andra. Att jag bara blir malplacerad och inte passar in...att jag får panik...och blir tyst och oehört tråkig....att jag drar mig undan och helst av allt bara låser in mig på toa för att sluta känna mig så oerhört dum. Att jag inte dricker och dansar som andra för att jag inte vågar. Att jag bara önskar att jag kunde göra som alla andra. Att jag låste in mig på toa på rasterna på högstadiet och väntade på att de skulle ta slut för att de som var mina vänner inte längre ville vara med mig för att jag var tråkig och inte vågade bjuda på mig själv. Att jag var en tyst, inbunden mes som ingen ville vara med men var rolig att göra narr av.

Att jag så gärna vill att hon ska vara min vän även om jag inte alltid passar och inte alltid vågar. Att jag vill att hon ska stanna för hon betyder så mycket för mig. Att jag vet att hon är en riktig vän. Att jag hoppas att jag inte är för jobbig. Att jag lovar att jag ställer upp precis som hon gjort för mig vad det än gäller. Att hon också får rinag mig om hon är ledsen någon gång precis när som helst.. Att även om jag kan vara tråkig och konstig så finns det andra sidor av mig också, men sidor som kan ta tid att finna. Att jag inte alltid är feg utan kan om det verkligen gäller och att jag inte är så konstig som jag ibland verkar. Att jag inte sviker för att jag vet hur det är att bli sviken.

Fina C <3



Never try to change me

Kom hem i förrgår efter en runda på stan med en vän. Det första som möter mig är mamma som skrattar åt mig. Jag hade en ny ögonskugga som jag köpte på makeup store. jag älskar den! Ville ha en sommrig skugga som gick lite i rosa. Hittade en röd/rosa/guldglittrig variant som var så snygg! När jag kom hem hade jag ju inte satt på den så jätefint direkt,bara provat färgen. Men det var ju själva färgen hon skrattade åt. Därefter säger min bror som sitter brevid att den skuggan kan jag inte ha!! Thanks a lot.....

Mamma sa också att imorgon får du sminka dig och göra det så fint som du kan...

I did my best...

Jag hade sminkat mig som vanligt men tagit svagt svagt av den nya skuggan. Jag gillade det även om det inte syntes så mkt! Men mamma sa att jag var elak som gjorde så för jag skulle ju göra det fint....det var ju så viktigt!
Vet inte om det bara var skuggan som var fel eller min eyeliner...Hade hon tidigare gått med på innan att jag ville bli makeupartist efter gymnasiet så hade jag kanske kunnat hitta ett sätt som hon gillade...Men jag vill kunna sminka mig som jag vill och ha på mig det jag vill..

När vi kommer hem äter familjen jordgubbar tillsammans och vi kommer in på smink. Och då kommer ännu mera klagomål på min nya skugga. Det är inte snyggt! Min bror säger: - ta inte illa upp men du kan inte ha den. Jag förknippar röd ögonskugga med prostituerade.......ursäkta?!!!!!! Klart jag tar illa upp.Sa till honom att det där var elakt sagt men då svarar han bara att : - nä det var det inte...jag hade velat att du sa till mig om jag hade ett rosa linne på mig.. Jag sticker....men sen kommer pappa och säger att min bror har rätt och förklarar att det var snällt av min bror att säga till mig...Resten av kvällen är jag hatad, antingen pga min ögonskugga el pga att jag tagit upp det där med utbildningen till makeupartist som jag inte fick ägna mig åt för ngt år sedan. Jag förstår inte varför när jag betalar hela själv...

Så mycket strul för en skugga...

You should take me as I am......

 

Some people are meant to be angels

Träningspasset i söndags kändes utpumpande bra!Kände mig inte lika hopplöst dålig som i fredags! Go girl! som Carolina Gynning säger och jag också för den delen! Läser hennes bok "Ego girl" nu. Gillar den starkt och jag diggar henne för att hon vågar vara den hon är även om jag kanske inte ser upp till allt hon gjort.

Fått en jättefin ny vän. Känns som hon är skickad till mig lite som en räddande ängel. Vi träffades genom jobbiga omständigheter men det är en sån vän man absolut inte vill bara ska passera. En sådann vän man vill dela livet med. Hoppas bara hon stannar även om hon förstår sen hur svår jag kan vara. Sådann person som inte passar in.



 


Ska kämpa för dig!!!!!!!!

Finnss en chans att du finns kvar. Kändes så igår. Kändes lite bättre att skiljas från dig än förra gången men fortfarande hopplöst svårt! Saknar dig redan så oroligt mycket! Vet ju att det kommer att ta ett bra tag innan vi ses igen! Jag älskar dig sis!!!! Hoppas att du förstår det! <3


Åt skoooooogen

Ja så kan man sammanfatta tävlingen igår. Jag sög. Kände för att bryta den, var helt orkeslös och så den himla astman. Måste träna mycket mer! Det här går inte! Kände allvarligt för att lägga ner hela satsningen under tävlingen igår. Mitt självförtroende är i botten. Time to fight!!!!!

Simmat nu precis, 2000m. Får bli rullskidor ikväll o intervaller imorgon! Har bara två månader ca på mig innan den stora tävlingen. Snälla låt mitt knä hålla! Sen snälla gör nästa vecka bättre!


Positiva saker.....

Sitter och försöker komma på positiva saker men kommer bara på negativa.

1. Känner mig lämnad och sviken
2. Beslutet jag tog känns för tillfället helt åt helvete fel
3. Jag har helt ont i halsen och jag ska tävla imorgon...
4. Är jättetrött och känner mig helt orkeslös...powernappade alldeles för länge med..
5. Världens ångest!
6. Ont i magen
7. Vill bara lägga mig ner och gråta
8. Ont i mitt knä
9. Vill inte vara ensam men kan inte vara med någon för jag är inte mig själv
10. Hela min värld har rasat ihop de två senaste två veckorna och den känns oåteruppbyggbar.


Orkar inte mer!!!!!!!

Vill sparka, skrika och slå. Men kan inte gråta mer för då framstår jag som en lipsill och kan inte gråta i tystnad för då känns allt bara ännu ensamare. Vet att jag har dig nu C. Du är helt fantastisk. Men jag vill inte tynga dig med mer än vad jag redan gör, förlåt. Du har så mycket i huvudet själv. Men om inte min finaste ängel finns kvar nu längre så orkar jag inte mer. Vill inte finnas för tillfället. Känns som att tårarna inte tar slut för de är där o bränner hela tiden bakom ögonlocken.Men får inte gråta mer nu. Jag vill inte mer!

Utan dig

Utan dig är jag en spillra på ett mörkt och stormigt hav.
Du måste finnas, du måste, hur kan du då överge mig?
Jag vore ingenstans, jag vore ingenting. Om du inte fanns



       (Helene Sjöholm)
         


Jag tror att det kan vara nyttigt för dig!

Hur kan det vara nyttigt när någon man älskar så innerligt lämnar en? Det är inte så farligt sa du. För mig rasar världen. Älskar dig!


Jag skulle kunna plocka ner månen till dig om du bad mig

Tårar har fallit i mängder och kommer att falla i mängder till. Tårarna som föll från mina ögon vaggade mig till sömns igår natt. Du har sagt att du finns där för mig så länge jag behöver dig. Jag behöver dig fortfarande. Du lovade att inte försvinna och att jag kunde höra av mig om det var ngt. Jag hade dig sa du. Jag trodde på dig.

Igår sa du att dit liv också förändras. Du har andra arbetsuppgifter och en familj att prioritera. Att du inte kan finnas där som innan. Du kan inte vara med mig hela vägen. Du kunde inte finnas där fysiskt längre. Jag skulle inte se det som att du svek mig. Jag förstår inte hur jag skulle kunna se det på ett annat sätt. Jag älskar dig mer än livet självt. Sett dig som en storasyster, min stora förebild och den jag älskar mest i hela världen. Jag ber dig att inte göra så här emot mig. min värld rasar. Jag kommer att vänta på dig. Vänta tills du kommer tillbaka även om du aldrig tänkt göra det. Du är det finaste jag vet. Jag älskar dig sis.


Eclipse

Såg Eclipse igår med en vän. Fin, även om de två föregående är bättre. Man kan bli helt galet önsketänkande! Jacob (Taylor Lautner).................Tänk om man skulle träffa och bli tillsammans med honom och att han skulle va lika perfekt som i filmerna. Han bor inte alls i USA och sannolikheten att man skulle träffa på honom är inte heller 1 på 100000. Och eg, han skulle ju säkert ta mig när han har så många andra snyggare tjejer att välja på....not. Men man kan ju alltid drömma :), det e jag ganska bra på.

MaryJet

Lyssnar på Mariette. Gillar starkt hennes musik. Blir lugnare av den. Behöver det verkligen nu. Allt är ett stort svart hål. Ångesten har inte övergett mig idag. Hur ska man veta om man fattar rätt beslut förrän efteråt då man redan fått ta konsekvenserna av det val man gjort? Just nu känns det som vilket beslut jag än väljer att ta så blir det fel. Finns en feg enkel väg, som jag säkert kommer ångra tusen gåger sen. Sen en tuff väg som jag kommer få ångra tusen gånger den med men som kanske är rätt men ändå fel.

Just nu har jag bara lust att sova och inte vakna förrän det här är över. Eller så hade jag velat se in i framtiden för att se vart de båda vägarna leder mig. Tyvärr kan jag inte det så jag får leva i det här kriget som pågår i mitt huvud mellan olika vägar.

RSS 2.0