Long time no seen

Hej på er!

Har varit en stressig period och är fortfarande. Mkt jobb bla. Resultatet har blivit bloggtorka. Hänt en del, börjar med det roliga. Vet ni? Jag tog KÖRKORTET tillslut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HAPPY ME!!!!!!!!!!!!!!!! Jag bara skrek!!!!!!!! Så SKÖNT!!!!!!! Anar inte så lättande det känns!!!!!!! Kommer sakna min körlärare dock :(.




En annan sak....jag piercade naveln tillslut!!!!! Jag är så NÖJD! Trivs som fisken i vattnet med den!!! Gjorde det på India...Lovar att jag tror jag träffat den coolaste människan i världen...hon som gjorde piercingen....hon bara utstrålar coolhet på något sätt! Sjukt shysst också! Så medmänsklig! Tjejen före mig mådde inte så bra,,,hade nog blivit rädd och hon brydde sig verkligen. har hört historier om folk som piercat sig o varit rädda o den som piercat bara frågat vad är det? barskt...Var lite rädd att den jag skulle pierca mig hos skulle ha samma attityd. Det är inte själva smärtan jag var speciellt rädd för eg..Det e ngt med den här brits grejen som får mig att få panik...Flashbacks antar jag..kan inte riktigt förklara..men hon, Ja Linnea som hon hette var bara bäst...paniken kom aldrig...hon frågade så allt var ok och jag vet inte men jag kände mig rätt lugn...Smärta?? asså själva momentet när nålen går igenom det KÄNNS..Men det var fort över!! Var där igår igen på återbesök för att kolla så att det läker som det ska. Ringde in innan obeställde en tid när hon var där....Vill inte ha ngn annan! Linnéa på India är bättre än bäst! 

Behövde fråga en sak också som jag inte ville ta med vem som helst.. jag e kanske mesig men ska göra en slags undersökning på sjukhuset på torsdag...bendensitometri...(typ en slags röntgen). Där står på kallelsen att man måste avlägsna alla typer av metallföremål....Tänkte först no problem men slog mig ganska snabbt sen att...hoppsan jag har ju faktiskt en navelpiercing nu :O! Dragit mig för att ringa dit....hatar det stället! BDC....ush! Prova i fredags...no answer...jag kan ju inte ta ut den om den inte läkt o det gör den inte på tre-fyra veckor!..Pratade med Linnéa o hon sa ju att om det var för min hälsas skull fick vi ju lösa det...plaststav kunde man ändra till men rekommenderades inte om det inte var i nödfall...

Anser inte det som nödfall...jag hatar ändå BDC...Oh min hälsa är inte i fara för den delen heller..Det är en uppföljning som iochfosej är viktig men jag blir inte sjuk av att inte göra den. Så no way de ska få mig att ta ut min piercing.

Ringde BDC i morse...Hon pratade med mig som om jag var världens dumbom som hade en piercing o sa irriterat att det skulle bli fel resultat på ryggkotan där den satt men att det fick de meddela min läkare..Så frågade jag om det bara handla om den kotan men hon bara nä det blir missvisande på resten med...hade hon varit trevlig så hade jag kunnat lyssna på henne men...Hon verkade se ner på mig när hon insåg var jag var remissad från med..Sist jag var där var jag jättesjuk och då blev jag bemött som världens idiot men nu är jag inte alls sjuk på det sättet längre och då vill jag precis som jag eg ville då men inte riktigt orkade bry mig om bli bemött med respekt oavsett ifall jag har navelpiercing el inte. Rädd också för vad min läkare ska säga...att han ska få för sig att jag bara slänger ut undersökningen...Inser nog knappast varför jag piercat mig,,,jag försöker bara rädda min självkänsla..

Ångest över torsdagen över vad det ska väcka...


Hitta Rasmus!!!!!

http://www.hittarasmus.se


RSS 2.0